اللغة السويدية : موضوع للحديث عن أجمل رحلة وسفر لبلد ما و التقاء صديق

0

- Advertisement -

Min bästa resa

Igår kom jag hem från Paris. Det var mina lyckligaste stunder där. Det var så fint där. Jag besökte många ställen som var häftiga. En av dem var Eiffeltornet. Det var jättehögt. Den är 324 m hög. Eiffeltornet är Paris mest kända byggnadsverk och världens mest kända signaturbyggnader. Den grundades 1887-1889. Det uppfördes för att bli den pampiga entren till världsutställningen.
I Paris har jag nog ätit de allra mest minnesvärda måltider. Min favorit restaurang var Restaurant Georges. Restaurangen drivs av samma ägare som Hotel Costes. De är på samma hotell jag var i så det var bra. Jag vill tipsa er om ett fantastiskt ställe för frukost och brunch Le pain quotidien. De har jättegod frukost och det är trevligt där.
Jag var där med mina två bästa kompisar. Det är andra gången vi åker utomlands tillsammans. Det är alltid lika roligt. Första gången var vi i Tyskland. Vi hyrde en bil och åkte runt i Tyskland i en vecka. En av mina kompisar har en släkting i huvudstaden Berlin. Så vi fick vara hos dem och sova över en natt istället för att boka ett hotellrum. De var jättetrevliga och erbjöd oss att sova en natt till men vi tackade nej för att vi skulle forsätta vår bilresa. Det var trevliga tider och hoppas vi får göra om det någon gång.

 ممنوع نسخ النصوص ونشرها في أي موقع أو صفحة تحت طائلة المسائلة القانونية  

- Advertisement -

- Advertisement -

تعليقات