اللغة السويدية : موضوع عن الإنتقال لمدينة جديدة و وصفها والحديث عنها

0

- Advertisement -

اللغة السويدية : موضوع عن الإنتقال لمدينة جديدة و وصفها والحديث عنها

Förra året avslutade jag min utbildning i Stockholm och började söka jobb inom området. Det gick inte så bra .

jag fick söka mig längre och längre bort innan jag till slut blev erbjuden jobb i Gävle nu i sommars. Jag visste nästintill ingenting om staden och kände inte en kotte när jag flyttade hit. Det tar mig ganska lång tid att lära känna folk, dock så är mina grannar trevliga och hjälpsamma annars tycker jag det funkar bra på jobbet, folk är trevliga och jag kommer överens med dem allihop. Jag bor i en stor, sval lägenhet i den lugnaste delen av stan. Förhoppningsvis går min provanställning vidare till fast anställning, men om det inte skulle hända kommer jag ändå stanna kvar i Gävle för det är jätte vacker stad däremot parken, tågstationen och många äffarer är nära mig. Gävle är en av de vackraste och lugnaste staden . Det finns också alla möjligheter för mänga aktiviteter för vuxna och barn. Gävle är en av de vackraste och lugnaste staden .

 

- Advertisement -

- Advertisement -

تعليقات